top of page

Uw project of proces in onze handen?

De kracht van onze manier van werken is de globale aanpak waarmee we projecten en processen realiseren en optimaliseren. Een opdracht wordt zo ruim mogelijk opgevat en benaderd vanuit verschillende disciplines. Zo wordt er een plan van aanpak opgesteld dat zowel op korte termijn, maar vooral op lange termijn de juiste oplossingen biedt.  Deze specifieke vorm van projectmanagement wordt gedragen door een team van professionals die gebruik maken van de allernieuwste technologieën. Van een eerste studie via schetsen en ontwerpen in VR om te komen tot een doorgedreven planning van het bouwproces tot de service na oplevering. Alle facetten zijn gelinkt tot één logisch proces waarbij PI een betrouwbare partner is voor zijn klanten.

Stap 1

Nadat u contact heeft opgenomen met ons maken we een afspraak bij ons op kantoor. Hier leggen wij u de werkwijze uit en bespreken we het project.

IMG_3255.jpg

Stap 2

Op basis van uw wensen of bestaande gegevens werken wij een strategie & concept uit en onderzoeken wij hoe we dit kunnen optimaliseren met het nodige respect voor budget en planning.

IMG_3266.jpg

Stap 3

Na goedkeuring werken wij alles tot in de puntjes uit en verzorgen we zelf mee de opstarten en opvolgen. In een nazorgtraject kan dit steeds nog uitgebreid worden.

IMG_3245.jpg
Project of proces aanvraag

Bedankt voor de inzending!

bottom of page